Къде ми е бирата?

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА НОВАРТО ИНВЕСТ ООД

Данни за НОВАРТО ИНВЕСТ ООД

Седалище и адрес на управление в
Град: Пловдив
Пощенски код: 4000
ЕИК: 202536382
Адрес: ул. "Бетовен" № 2
И-мейл: info@novarto.com

Настоящата Декларация за поверителност се отнася до Вашите личнит данни, които НОВАРТО ИНВЕСТ ООД събира с цел да Ви предостави услуги съгласно предмета си на дейност.

Чрез тази Декларация за поверителност Ви информираме за нашите практики, които прилагаме при защитата на данните Ви, за Вашите права, които имате относно събраните лични данни за Вас чрез нашите сайтове и мобилни приложения.

Обща информация

При събирането и обработването на Вашите лични данни, НОВАРТО ИНВЕСТ ООД се подчинява на редица закони и нормативни правила, които разпореждат как да бъдат извършвани тези действия, за какви цели и какви гаранции за защита на личните данни да бъдат приложени. Относимата нормативна уредба включва, но не се ограничава до Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 679/2016), Закона за защита на личните данни, както и свързаните с тях актове.

Принципи при събирането, обработването и съхраняването на Вашите лични данни

Ние спазваме следните принципи при обработката на Вашите лични данни:

  • - законосъобразност, добросъвестност и прозрачност;
  • - ограничение на целите на обработване;
  • - свеждане до минимум на събираните данни;
  • - точност и актуалност на данните;
  • - ограничение на съхранението с оглед постигане на целите;
  • - цялостност и поверителност на обработването и гарантиране на подходящо ниво на сигурност на личните данни;

Защо събираме личните данни и за какво ги използваме

НОВАРТО ИНВЕСТ ООД обработва Вашите лични данни за целите, описани по-долу:

  • - за измерване и проследяване на потребителското поведение в сайтовете на НОВАРТО ИНВЕСТ ООД с цел подобряване на нашите продукти и вашето потребителско преживяване;
  • - за да предоставяме анонимна информация на трети страни (google) повече информация може да намерите тук: Google Privacy & Terms
  • - за да определяме колко често Вие и други потребители посещавате нашия сайт.
  • - във формите, чрез които се въвеждат лични данни, ясно обозначаваме кои данни са задължителни за предоставяне. Това са такива данни, без които е невъзможно да предоставим съответната услуга или част от нея. Вашите имена и имайл не се споделят с трети страни.
  • - за да подсигурим по-висока сигурност при обработка, пренос и съхранение на Вашите данни ние използваме криптирана връзка.
  • - ние използваме Вашата локация за да покажем обекти които предлагат Hills beer близо до Вас.

Бисквитки и други пасивни технологии

НОВАРТО ИНВЕСТ ООД използва "бисквитки" и други технологии за проследяване, които събират информация, от вас при взаимодействие с нашите сайтове, за да подобрим тяхното представяне и вашето преживяване.

Какво представляват бисквитките?

Бисквитките са малки текстови файлове, които уебсайтът може да запише на вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате страница или сайт. Бисквитката ще помогне на сайта или на други сайтове да разпознаят вашето устройство следващия път, когато го посетите. Използваме термина бисквитки в тази политика, за да назоваваме всички файлове, които събират информация по този начин.

Данни, събирани от други източници

Възможно е да събираме информация за вас от други законни източници с цел да Ви предоставим качествено нашите услуги. Тази информация включва:

  • - данни за осъществяване на контакт с вас;
  • - публично достъпна информация с данни за лицата, представляващи вашата организация.

Друга публично достъпна информация събираме само, след като имаме изричната декларация на лицето, което ги споделя с нас, че Вие сте се съгласили да бъдат споделяни с нас. Когато осъществим контакт с вас, ще Ви кажем откъде имаме Вашите лични данни, в случай че не сме ги събрали ние лично от вас.

Разкриване на Ваши данни пред трети лица

НОВАРТО ИНВЕСТ ООД взема мерки всички тези лица да прилагат същата защита към Вашите лични данни, както нашите собствени служители и да се съобразяват с Политиката на НОВАРТО ИНВЕСТ ООД за защита на личните данни. За нас е важно да ползваме услугите само на такива лица, които се отнасят отговорно към защитата на личните данни и прилагат подходящи технически организационни мерки.

Използваме доставчици на услуги при обработването на лични данни за някои цели, като например измерване и проследяване на потребителското поведение в сайтовете, изпращане на имейл съобщения, споделяне на съдържание от потребителите, вход с профил от социални мрежи и др. Тези компании са (без изброяването да е изчерпателно):

  • - Google (с Google Analytics, Google Tag Manager, AdSense, AdWords, Google Plus): Google Privacy & Terms
  • - Facebook (с Facebook Tracking Pixel, Facebook Tools – Plug-in "like" button, Sign in with Facebook profile и др.) : Facebook Privacy Policy

Линкове към външни сайтове

Този сайт съдържа връзки към други сайтове. Ако кликнете върху такава връзка, ще бъдете насочени към съответният сайт. Имайте предвид, че тези външни сайтове не се управляват от нас, поради това Ви съветваме да прегледате Декларацията за поверителност на тези уебсайтове. Нямаме контрол и не поемаме никаква отговорност за съдържанието, декларациите за поверителност или практиките на сайтовете и услугите на трети страни.

Право да бъдат изтрити Вашите лични данни (право "да бъдеш забравен")

При поискаване "да бъдете забравен" се свържете с нас на посочения имейл info@novarto.com и ние ще изтрием Вашите лични данни и всяка кореспонденция която имаме с Вас.